Sivut

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Sieni treeniä ja tokoa

Eilis päivänä käytiin taas hieman tokoilemassa,nimenomaan hieman. Seurana tällä kertaa Sanna ja pinseri pojat. käytiin vähän erikentällä kun ennen (ihan niikon tolle ois mitään väliä kentällä). Pieni pätkä seuruuta,sivulle tuloja/kääntymisiä,peruutusta. Noutoa otin niin,että kun heitin kapulan ja käskin tuon hakemaan sen ni sillä aikaa käännyinkin eriperin,joten Tirrin piti miettiä vähän sivulle tulo palautuksia. Jätin sitä myös istumaan ja kutsuin sivuille eri kulmista. Pari luoksetulon läpi juoksutusta ja stoppeja. Ohjattua otettiin vikaks ja tässä alkoi jo näkyä pientä väsymystä! Miun narkomaani väsähti työntekoon ,joka ei todellakaan ole sen tapaista!:P Taitaa raskaus ottaa koville jo nyt:D Loppu aika sit leikittiin ja höntsäiltiin kentällä (eli juoruttiin Sannan kanssa ;) )



Illasta otettiin vielä sieni hommia iltaruuan "ansaitsemiseksi". Alkuun tehtiin sisällä ja tuo haki purkissa olevia sieniä eri paikoista hienosti ja merkkasi ne makaamalla. Ajattelin kerta sienet kasvaa metsässä ja tuo ei todellakaan ole häiriö herkkä niin siirrytään tohon takapihalle. Ei ongelmaa. Muusa hienosti haki sienipurkkia,myös pusikosta eli ei näköärsykettä!:) 

Tänään käytiin pitkästä aikaa hallilla. Minä itse avustin Suvia Nicon treeneissä palkkaamalla ja naksuttelemalla juttuja. Muusakin sai lopuksi tehdä hieman ja rimat ihan maassa otettiin hyppy-putki-hyppy-hyppy pätkää ,jossa "treenasin" eteenmeno käskyä kahdella vikalla hypyllä. Vauhtiahan tuolla oli ja kovasti oli tarjoamassa itseään puomille kun sitä ollaan jankattu ja siitä irtoo aina parhaat palkat.

Nyt illasta iltasapuskat Muusa sai taas sienihommista. Alkuun tehtiin tossa takapihalla ja jätin sienipurkin pois ja jätin pelkät sienet piiloon. Hyvin löytyi. Siirryttiin sitten tohon lähimetsään ja siellä myös pari toistoa. Päätimpä sitten  kokeilla kepillä jäätä ja testata haistaako tuo oikeesti sienet  vai vaan miun jälet. Tiesin missä tuolla metsässä on kasa pieniä kanttarellejä,joten Muusa oli  helppo lähettää niitä etsimään. Matka ei ollut kummoinen,mutta "luomu" sienet löytyi ja ne merkattiin hienosti!:) Lopuksi otin vielä pari toistoa tossa takapihalla,jonne olin jättänyt nipun sieniä piiloon. Pari kertaa myös heitin yksittäisen sienen (ei nähnyt heittoa) loppuun ,josta tuo sitten alkoi tarjota sienen tuomista miule! -_- Huomasin että koira alkoi vähän väsähtää (pitikin ahnehtia ja ottaa vielä metsän jälkeen toistoja) ,joten pari helppoa etsintää ja kunnon palkka maahan menosta. 


Pari kuvaa kesältä joissa Muusa poseeraa poikien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti