Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Pennut kasvaa ja kehittyy

Oho ompas jäänyt kirjoitus hetkeksi.
Suloisista Umppalumpista on kasvanut "pentuperkeleitä" ja kaikkea pitää purra tai vähintäänkin maistaa! Varpaat ja lahkeet on koetuksella.
Ulkoilemassa ollaan käyty säiden salliessa ja kumpikin alkaa olemaan tosi reippaita siellä.Yatzy siskoaan hieman reippaampi. Kävimme myös M&M piipahtamassa ja Yatzy veti siellä hirveetä pentuhepuli rallia maistellen metallisista lelukorien jaloista lähtien kaikkea. Meier oli hieman rauhallisempi,mutta reipas kuitenkin. Naisellisen harkitseva;)
Pennut ovat syöneet jo reilu viikon kiinteää ja kummallekkin se uppoaa hyvin.
Pentuaitauksessa ei enään viihdytä ja viimestään 9 aamuisin on semmonen huuto että oksat pois,kun etenkin Meier haluaa tulla sieltä pois. Että anteeksi vaan naapurit!
Vieraitakin käynyt tasaisesti ja niitä mennään ovelle vastaan tervehtimään ja napataan sukasta kiinni...
Pentujen kutsumanimetkin saivat ja "virallistumisen" ja kumpainenkin pentu saa pitää nämä nimet mitkä niille isänsä mukaan annettiin:) Tosin nykyisin niitä kutsin veli-ja sisko sikiöksi;D
Muusa tökkäsi mahansa johonkin oksaan metsässä ja haavaan tuli pieni reikä,jota putsaillaan.Ei onneksi mitenkään pahannäköinen. Lenkeillä ollaan olettu käymään enemmän ja Muusa on siitä oikein tyytyväinen:D

Sitten muutamia kuvia,jota itse napsin eilen. Suvilta tulossa Yatzysta lisää pian!








1 kommentti: